Rydo’s raamdecoratie


Het woord ‘raamdecoratie’ zegt het al: je gebruikt het om je huis te decoreren en belangrijker nog: om de sfeer in een kamer te bepalen. Ook kun je met raamdecoratie zorgen voor privacy, zonwering en isolatie.

Hiervoor kun je kiezen uit producten als rolgordijnen, jaloezieën, gordijnen, duorolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen of paneelgordijnen. Welk product je kiest, hangt af van wat je wil (meer sfeer, meer lichtinval, meer privacy) en wat het beste bij je huis past.

Iedere vorm van raamdecoratie is anders en brengen dus ook andere voordelen met zich mee. Wij hebben de voordelen van raamdecoratie voor je op een rijtje gezet. Zo kun je zien waarom raamdecoratie zo belangrijk is om te hebben:

Met raamdecoratie kun je verduisteren

Raamdecoratie is er in verschillende stoffen. De stoffen zijn eigenlijk te verdelen in 3 soorten stoffen: een verduisterende stof, een semi-transparante stof en een transparante stof.

Als je kiest voor een verduisterende stof dan zorg je dat de kamer donkerder wordt. Dit komt van pas bij een slaapkamer waarbij je het liefst zo min mogelijk licht hebt. Een donkere slaapkamer draagt bij aan een goede nachtrust. Kijk goed naar de ruimte waar je de raamdecoratie gaat ophangen en bepaal dan wat voor soort stof je nodig hebt.

https://www.rydo.be/nl