Office studenten kopen

Ben je een student en wil je goedkope software kopen? Wist je dat je dan studenten office kunt kopen? Zoals je weet is Office een zeer populair softwarepakket wat over de hele wereld gebruikt wordt en natuurlijk ook door heel veel studenten.

Er is dan ook een speciale studenten office in het leven geroepen die je voor een speciale prijs met korting kunt bestellen. Een zeer populair pakket is Office 365 en dat heeft zo zijn redenen. Maar waarom zou je voor studenten office kiezen?

Toegankelijkheid en flexibiliteit zijn vaak de meeste genoemde redenen om voor Office te kiezen. Het is mogelijk om studenten office via elk apparaat en elke locatie te benaderen. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding.

Met het studenten office 365 pakket beschik je altijd over de laatste versies van Office, Lync, Exchange en Sharepoint. Na het aanschaffen van dit abonnement kun je direct Office 365 in gebruik nemen. Als onderdeel neemt Microsoft het beheer en onderhoud voor haar rekening en voert het wanneer het nodig is updates uit.

Vroeger toen je studenten office kocht, kocht je een doos, een cd-rom en veel papieren. Nu koop je enkel een licentie voor office en kun je die op elk gewenst moment gebruiken. Hierdoor heb je dus altijd een goed overzicht.

https://softwarelicense4u.com/nl/microsoft-office-voor-studenten